Tips og Ideer

Have reportager fungere godt som inspiration til haveindretning, men eksempler gode tips kan også være hvordan du skal indrette haven.  Den skal jo være flot hele året. Mulighederne er mange med en række af trærammer eller trælameller på din terrasse til at hænge ting i. Desuden kan de fungere som gode rumskabere og lægivere med et solsejl i mellem sig. Når man netop bruger så mange timer udendørs, er det vigtigt med godt udstyr og ting, som kan gøre terrassen, haven eller altanen lidt hyggeligere. Her på dæhnfeldt garden har vi egen side om diverse tips, planter og andet til haven. Det at lave den flotte og smukke have krævede denne side.

 

Få inspiration til at indrette din lille have, så du får plads til både grønne planter, små træer og blomster. Større sammenhængende bede giver bedre vækstbetingelser for planterne, end hvis de står i plænen, der stjæler af vand og næring. Indret med mange planter - både store og små, vælg forskellige potter for et spændende udtryk, eller hold dig til én farve for at skabe ensartethed.

 

Har du pladsen til at skabe en fed stemning på terrassen med et bord og stole, er det en fed måde at udnytte terrassen på. Møbler giver et helt særligt udtryk på terrassen, og de vil med sikkerhed øge lysten til at bruge så meget tid som muligt udendørs. Hvordan du bruger havemøbler og udendørs belysning, opbevaring og tilbehør kan opnå din udendørs indretning. Det er for øvrigt en god ide med mere end en grillstarter, når der skal laves store ting (fx en pattegris).

 

Skal du selv huse en sommerfest, for eksempel en studenterfest eller reception i haven, kan du lade dig inspirere af disse nemme tips til at skabe en hyggelig og uforglemmelig aften - uden det koster en bondegård. Søg inspiration online med tips til hvordan du bygger et skur til haven eller ved naboer, bekendte eller familien der har fået lavet samme ting, som du ønsker at bygge.